MOBSAD Y.K. TOPLANTISI

Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği (MOBSAD) Yönetim Kurulu Toplantısı, 25 Haziran 2026 tarihinde MOBSAD Merkez Ofisi’nde, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nuri Gürcan başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri ve sektör temsilcileriyle gerçekleştirildi.

Toplantı, MOSFED Mobilya Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Güleç’in katılımıyla gerçekleştirildi. Görüşmede mobilya sektörünün güncel gelişmeleri, sektörel öncelikler ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar değerlendirilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Nazik ziyaretleri ve değerli katkıları dolayısıyla Ahmet Güleç’e ve sektör temsilcilerimize teşekkür eder, gerçekleştirilen toplantının sektörümüz adına hayırlı olmasını dileriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

MOSFED Başkanı Ahmet Güleç ve mobilya sektörü temsilcileri İstanbul Ticaret Odası'ndaki toplantıda

MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN GÜNDEMİ DEĞERLENDİRİLDİ

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili ve Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Sayın Ahmet Güleç …